Het is weer tijd om weer wat nieuws te brengen, 23 juni komt de nieuwste single van Chris en Williejan uit, met de titel “jij alleen”
Deze keer is er gekozen voor een vrolijk zomers nummer met een vrolijke tekst die Williejan zelf geschreven heeft.
De single is natuurlijk ook weer te downloaden maar ook gewoon te koop als single in de winkels en natuurlijk bij de optredens van Chris en Williejan.
Deze week hebben Chris en Williejan ook te horen gekregen dat ze in de radionl zomertour staan in Valkenburg, dit was vorig jaar al een groot feest ondanks de pittige regen, maar deze dag gaat dat zeker overtreffen met veel grote artiesten, en waar Chris en Williejan natuurlijk trots op zijn dat ze daar bij mogen staan.
De vorige single “Duizenden dromen” heeft ook weer het nodige gebracht en is terecht gekomen op de radio Hollandio cd 2.
Ook werden ze met dat nummer de eerste superschijf van radio Hollandio. en stonden ze een aantal weken in de Dutchcharts, en de radionltvoranje top 30.
Chris en Williejan hopen natuurlijk weer dat u net zoals zijzelf uitkijken naar de release van de single en hopen voorgaande successen weer te evenaren

jij alleen

Een gedachte over “Jij alleen de nieuwe single

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *