Nog maar heel even en dan gaat het vuurwerk weer knallend de lucht in, en gaan we van start met een heel nieuw jaar.
Het afgelopen jaar was voor ons wederom een erg leuk jaar met veel leuke optredens. Zo stonden we op het RADIO HOLLANDIO SUPERFEEST, de zomertour van RADIONL, bij de uitreiking van de BUMA NL AWARD, het tv-programma HART VOOR MUZIEK, en het nieuwe tv programma BRABANT TOPPERS, en mochten we weer meer optredens verzorgen als het voorgaande jaar!
In 2011 is ook ons 2
e album uitgekomen met de titel KUS ME, die goed ontvangen werd, zowel door ons groeiende trouwe publiek, als wel door de media.
Komend jaar hebben wij weer grootse plannen, en gaan we verder op de weg die we ingeslagen zijn, en dat is; meer levenslied brengen met mooie teksten en mooie muziek die zeker dansbaar zal zijn. De eerst single in 2012 zal daar een goed voorbeeld van zijn. Op 29 januari hebben we daar de cd presentatie van, meer informatie vind je op deze website
Natuurlijk hopen wij jou bij een van onze optredens te mogen verwelkomen, maar op dit moment willen we je graag een spetterende afsluiting van het jaar wensen en een heel mooi 2012 , in goede gezondheid, met veel liefde en geluk!

 

Groetjes

DuoNL
Chris en Williejan