De Nieuwst Clip van DuoNL staat online.
De promotie van de single “Dans nu nog eenmaal met mij” zal binnenkort van start gaan.
De single was en is al te downloaden bij verschillende legale downloadportals, en er werden op youtube al diverse zelf gemaakte clipjes gevonden, die daar door o.a. fans opgezet waren.
Het Duo vind het natuurlijk erg leuk, dat men al zo creatief was met clipjes maken voor  hun nieuwste single, maar dacht dan toch ook maar, om de nieuwste clip  direct online te zetten.
Voor de media kunnen we laten weten dat  Score promotion het  zogenoemde pluggen gaat doen,
Mochten er vragen zijn voor interviews of singles kan men zich wenden tot, http://scorepromotions.nl/

 

6 gedachten over “Clip “Dans nu nog eenmaal met mij”

  1. kanjers hij is gewoon heeel mooi en goed echt een top nummer hoor !!! jullie werken kei hard en dat word beloond dat weet ik zeker jullie muziek die je nu brengt dat is de duonl sound hoor !!! ik ben een echte duonl fan ik vind heel veel nummers echt goed maar de nummers van nu die zijn echt wat je moet blijven doen jullie zijn een heel goed duo hoor twee stemmig perfect ,de optredens die jullie geven zijn steeds beter geworden eigelijk heel goed !! de clips zijn ook steeds beter hoor echt de laatste clip is zo mooi ik zeg duonl dat staat en is het perfecte duo !! crhis en williejan jullie zijn mijn kanjers hoor !!! en ik leg mijn hand in jullie hand en hou jullie stevig vast xxxxxxxxx

    1. Echt een heel mooi nummer hoor, gaat wel hoge ogen gooien is mijn mening!
      Liefs, V@s

      1. ik zeg prachtige clip en geweldig duo en beregoeinummer hoor ik hans vrolijks? veel succes

Reacties toevoegen is niet mogelijk.