Op zondag 11 november was het een spannende dag voor DuoNL. Ze kregen namelijk uit handen van de welbekende producers Joly en Terry West hun derde album overhandigd. In een overvolle zaal is dit album gepresenteerd aan het publiek en de reacties waren overweldigend! Met een keur aan artiesten werd dit uitbundig gevierd. Chris en Williejan waren zichtbaar ontroerd door de grote opkomst, de spontane medewerking van vele artiesten en de vele cadeaus die ze mochten ontvangen. Het album is getiteld “ Zoals Wij Zijn “, een album vol prachtige levensliederen, maar ook verrassende vrolijke nummers….

 

De teksten zijn geschreven door o.a. Henk van Broekhoven, welbekend als John Spencer en Miranda van Deursen, maar ook Williejan, de mannelijke helft van DuoNL  blijkt zijn schrijvers talenten op dit moment goed te beheersen. De voorloper van dit album was de single “Ik Mis Je” die op dit moment in vele hitlijsten staat, eerder uitgebracht en geschreven door Ben Benson. Kortom, een aanrader!