Het lijkt even stil rondom DuoNL, maar niets is minder waar.De laatste weken, heeft het Duo veel tijd doorgebracht in de studio en ook de optredens de afgelopen maanden zorgde ervoor dat het duo weinig op de bank zat.
De komende weken staan er nog meerdere leuke optredens gepland en mogen zij ook bekend maken dat zij op Zaterdag op het levenslied staan in Den Bosch, Tevens zijn ze dit jaar ook weer geboekt voor de kermis in Eindhoven en Den Bosch, later dit jaar staat er nog een groot optreden gepland in Dordrecht.
Het Duo is bezig om wederom, binnenkort een single te lanceren, echter er zijn al meerdere nummers opgenomen en de keuze voor de nieuwe single is dan ook niet makkelijk voor het Duo, en vraagt daarom ook even zijn tijd, er is door de liefhebber wel al regelmatig gevraagd om de single Kilimanjaro, deze is nog niet uitgebracht, maar zingt het duo al wel veelvuldig in het land. En wordt zeer goed ontvangen.

We houden u op de hoogte.