18 januari van dit jaar stapten Chris en Williejan in het huwelijksbootje! Zij droomden er al tijden van en wisten het zeker want; Ogen liegen niet’! En laat dit nu precies ook de titel zijn van de gloednieuwe en toch zeker ook best verrassende single van DuoNL. 2013 is tot nu toe sowieso een geweldig jaar voor dit Helmondse tweetal; Naast dat zij elkaar het ja-woord gaven belandden zij zelfs op de hotseat bij het veelbesproken televisieprogramma Bloed Zweet en Tranen. Daarnaast stonden zij onlangs op het grote podium van Levenslied ’s-Hertogenbosch samen met o.a. Marianne Weber, Vinzzent, Henk Bernard en Corry Konings en als klap op de vuurpijl scoorden zij met hun laatste single afgelopen april, een 26ste plaats in GFK-TOP100 ! ‘Duizenden Dromen’, ‘Kus Me’ en ‘Zoals We Zijn’ zijn de titels van de albums die DuoNL tot op heeft uitgebracht terwijl singles als bijvoorbeeld ‘Laat me vrij’, ‘Kus me’, ‘Ik mis je’, ‘Dans nu nog eenmaal met mij’, ‘Wat zijn miljoenen’ of ‘Ga nooit meer van huis’ ,landelijk uitstekend zijn opgepakt. Dit gezellige Brabantse tweetal brengt via Rood-Hit-Blauw Producties hun nieuwe single ‘Ogen liegen niet’ uit. Een verrassende keus want het nummer is een oergezellige, vrolijke en vlotte foxtrot waarvan de melodie en tekst snel in het hoofd gaan zitten. Insiders waren meteen al razend enthousiast toen zij deze Kees Tel-productie van DuoNL hoorden: “Hiermee gaat DuoNL hoge ogen gooien tijdens deze (na)zomer”!

1002360_530997333616129_295697751_n(1)

4 gedachten over “Nieuwe single DuoNL Ogen liegen niet

 1. Vanmorgen op radio Stingray het lied, “Kijk in je ogen” gehoord van DUO NL gehoord met die schitterende accordeon begeleiding.
  Maar helaas………….ik kan hem niet op jullie site vinden.
  Misschien komt het omdat ik toch nog een “digibeetje” ben !
  Hoor ik wat van U daarover?

  vriendelijke groet,
  ben van den deijssel

 2. Heel mooi dit nummer en heb deze geluisterd en kreeg kippenvel. Zo mooi en gefeliciteerd met deze nieuwe tophit. Grandioos en ga zo door. jg. Bernard Klauke

Reacties toevoegen is niet mogelijk.