Een update van DuoNL

De laatste single Ogen liegen niet, heeft wederom de volle aandacht gekregen in de media en het nummer word landelijk goed ontvangen. Ze staan in de lijsten van sterren.nl, RadioNL, Bingofm delta piraat, hollandshitsforum, klompentoppers, Brabantpiraten en vele andere zenders (die zij zeker niet vergeten zijn en daarvoor natuurlijk erg dankbaar zijn) tevens stonden ze  voor de 7e keer met een single in de singletop 100  Ook komen zij mede door de fans dagelijks voorbij op tv oranje in deze periode hebben ze maar liefst meer dan 40 interviews gedaan, kortom het nummer werd erg goed ontvangen.
Wat kunnen we dit jaar nog verwachten van DuoNL?
De studio is al weer bezocht, en het Duo is nu bezig met 2 nummers, waar dadelijk de keuze uitgemaakt wordt welke als single uitgebracht gaat worden. Het ene nummer is wederom als ogen liegen niet een vlotte plaat, het andere nummer is er een uit de hand van Jeffrey Weber, die voor het Duo een echt levenslied heeft geschreven met een zeer mooie tekst en melodie, die weer meer in de trant komt van de succes single van 2012 “ga nooit meer van huis”

Er komen veel vragen binnen over een eventuele fan dag maar ook fan reis, aan beide zaken is het duo aan het werken, graag willen ze beide zaken organiseren, en daar lopen ook al verschillende besprekingen over, maar het duo geeft zelf aan het moet wel helemaal top en goed zijn, want anders nemen wij daar liever even wat meer tijd voor.

Er staan voor dit jaar nog verschillende leuke optredens gepland en in oktober reist het duo af naar Benidorm, voor de gezellige feestweek, maar ook in ons mooie Nederland kunt u op verschillende evenementen het duo nog ontmoeten, zij zien daarna uit dus wellicht tot snel.

1409_458052097642629_32420774_n1209283_10201490448616836_972735264_n

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *