De laatste single “Waarvan droom jij” is nog maar net uit, toch heeft het Duo zich helemaal gestort op hun aankomende zomersingle.

Met de single “waarvan droom jij” heeft het Duo gehoor gegeven aan de steeds grotere groep luisteraars die het levenslied zo waarderen in de sound van o.a. DuoNL.

Dus waarom zo vlug de overgang naar de volgende single?
Dit ligt een beetje in de aart van Chris en Williejan, altijd aan het zoeken en luisteren naar verschillend singles en ideeën,  en  dan direct helemaal gemotiveerd zijn als zij de juiste melodie horen maar ook voelen.

Nu is dat dus helemaal het geval Williejan hoorde een melodie en dacht hier gaan wij wat mee doen, laten wij deze zomer  eens met een leuke zomersingle komen, en dan gaat het ineens heel snel.

Studio bellen, idee doorspreken, tekst schrijven, volop repeteren, datum plannen, zaal bespreken, collega artiesten vastleggen voor de presentatie, poster maken, entreekaarten laten drukken.

En dat alles nog voordat de single klaar is, sterker nog de muziek van de single bestaat nu nog alleen uit een drum en baslijn.

Dit is het vertrouwen wat DuoNL in deze single heeft.

Op 25 mei wordt de nieuwe single gepresenteerd in het TOV gebouw in helmond.
Wil je hierbij zijn bestel dan hier je entree kaarten, het belooft net zoals voorheen een leuke zondagmiddag te worden.

Graag tot dan.

1546416_547809942000177_1916520056_n