Op 25 mei was het dan weer zo ver, de cd presentatie van de nieuwe single van DuoNL  “Ritme van de Mambo”

De laatste presentatie was in november van 2012 maar er had een drukke tijd tussen gezeten waaronder natuurlijk de trouwdag en de stijgende lijn van het aantal optredens in 2013,

de hoogste tijd dus om weer eens een presentatie te geven!
En dat was te merken, in de voorverkoop werden er al veel kaarten besteld en al vroeg bleek dat het druk zou worden, ondanks vele leuke evenementen in de regio was het dan toch weer gelukt om de zaal weer lekker vol te krijgen.

Het Duo werd thuis opgehaald met een echte limousine en onderweg werd al een glaasje Champagne gedronken.
Een mooie  line-up met vele collega artiesten zorgde er al vroeg voor dat de sfeer er in de zaal goed inzat.
Rond de klok van vijf uur trad DuoNL zelf op, het eerste nummer wat zij brachten was “Echte vrienden” dit was de eerste single die destijds door toen nog Chris en Williejan werd uitgebracht,  nu 8 jaar later zijn ze nog steeds “ echte vrienden “.
DuoNL had een soort tijdlijn opgezet waarbij de verschillende singles vanaf dag 1 ten gehore werden gebracht, zo kwamen ook voorbij “Duizenden Dromen” “Dans nu nog eenmaal met mij” “Waarvan droom jij” en een van het meest gewaardeerde nummers  “Ga nooit meer van Huis”om daarna af te sluiten met de nieuwe single ”Ritme van de Mambo”. Deze werd al meteen goed ontvangen door de media en de fans van DuoNL waren blij verast met deze swingende plaat.

Koos Alberts had zich bereid gevonden om de single uit te reiken aan het tweetal. Volgens hem moet het helemaal goed komen met DuoNL, volgens zijn zeggen “een top Duo”
Vervolgens zong Koos Alberts nog een aantal nummers, die natuurlijk erg gewaardeerd werden door het publiek.

Het was dus weer een zeer geslaagde middag de foto’s staan binnenkort op de site. maar bij de Fanclub van DuoNL zijn er al vele te bekijken
En nu gaan kijken hoe Nederland deze nieuwe single op gaat pakken.

1525506_862389490456336_1142982955390752085_n