DuoNL heeft inmiddels haar naam gevestigd in ons land met o.a. vier TOP100-notering voor de singles: ‘Kus me’, ‘Ik mis je’, ‘Ogen liegen niet’ en met ‘Ik droom ervan’ dat vorig jaar zelfs positie-26 in deze lijst wist te behalen.  Liefst 13 singles en 3 albums brachten Chris en Williejan al uit sinds 2007. Zij tekende de laatste jaren voor herkenbare levensliedjes, vaak gegoten in een volks jasje met soms een knipoog naar wat feestelijker repertoire. Dé herkenbaarheid is echter de onvolprezen DuoNL-sound want de kleuring van beider stemmen wordt ondertussen alom geroemd. Op dit moment heeft dit sympathieke Brabantse duo alweer een aantal mooie nummers klaarliggen voor de komende periode; een hele fraaie van Jeffrey Weber en verder denken Chris en Williejan erover met een tweetalige kerstsingle te gaan komen later dit jaar.

u het kwik begint te stijgen, de stranden zich weer gaan vullen en de vakantieperikelen aanstaande zijn, vonden Chris en Williejan het tijd worden voor een bijpassende zomerse suprise van DuoNL. Hun nieuwe single ‘Ritme van de Mambo’ zal menigeen verrassen want het betreft hier een op-en-top zomerse dansplaat!  Williejan schreef de tekst op de instrumentale song ‘Quién será’ dat nog niet eerder in onze eigen taal is uitgebracht. Insiders omschreven dit lied al als een “swingende en spannende song met zomerhit kansen”.  Op 25 mei zal de single officieel ten doop worden gehouden tijdens een feestelijke lancering in Helmond. Tal van gastartiesten zullen daarbij acte de presènce geven en niemand minder dan Koos Alberts zal het ‘Ritme van de Mambo’ uitreiken aan DuoNL. Als het aan hen ligt gaan we een swingende en hete zomer tegemoet! Opnieuw zo’n uitstekend Rood Hit Blauw product dus!

DuoNL is alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

 

10375147_10203245806213670_4007305474958829262_n

 

 

FhLM53JRfiw