Ritme van de mambo, was even een uitstapje van DuoNL, maar dit uitstapje heeft er toch weer voor gezorgd, dat DuoNL veelvuldig  in de media  te horen en te zien was.
het nummer stond hoog in de Play listen en eindigde  3e als zomerkanjer en daar mag je dan ook tevreden mee zijn, zeker als je weet dat er ontzettend veel singles zijn uitgekomen  deze zomer.

De afgelopen maanden waren druk voor  DuoNL veel optredens  en hard gewerkt aan de volgende single , en deze is zeker niet over een nacht ijs gegaan.
Een 1e opname voldeed niet aan de verwachtingen die er al waren toen DuoNL de  Demo van Jeffrey Weber gehoord hadden.
Dus opnieuw de studio ingedoken, om de juiste sfeer in het lied te krijgen met medewerking van, Rolus Karssen die als geen ander het gevoel in het levenslied verstaat en kan creëren met zijn accordeon.
de single met clip hebben nu wel wat vertraging opgelopen maar DuoNL heeft de insteek gekozen, dat het hele plaatje moet kloppen ,en vlug de single uitbrengen zou zonde zijn om niet eerst te trachten het maximale uit het lied  te halen, wat er volgens insiders echt inzit.
In september reist DuoNL  af naar Turkey voor de artiesten reis die georganiseerd is door William Burg.
In Januari reist DuoNL af naar Gran Canaria, en naar verluid gaat er een grote club mensen met hem mee om gezellig te ontspannen, want daar is deze week eigenlijk voor het duo voor bedoeld, Maar natuurlijk is de kans groot dat er toch nog wat gezongen gaat worden, omdat het Duo al benaderd is vanuit Gran Canaria om een optreden daar te verzorgen. In maart 2015 gaat DuoNL ook weer mee naar Winterberg, waar het afgelopen jaar erg gezellig was deze reis is al compleet uitverkocht.

Dit jaar zijn er nog verschillende openbare optredens waar je bij kan zijn.
maar kies je er voor om lekker thuis op de bank te zitten, dan kan je aankomende zaterdag 20-09-2014 afstemmen op omroep Brabant voor het programma Hart Voor Muziek waar DuoNL instaat met hun single Ritme van de Mambo.

1525151_700471913340254_7885072737732449246_n