Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van DuoNL is onderweg.
Normaal gesproken zou er al een nieuwe single gelanceerd zijn, maar door een aantal omstandigheden is er een kleine vertraging opgelopen. Williejan heeft even buiten de roulatie gelegen, maar afgelopen weekend heeft hij weer alle optredens mee kunnen invullen.
De laatste tijd hebben Chris en Williejan, een aantal nummers opgenomen, een bij Frank verkooyen, wat een erg mooi nummer is geworden, een echt levenslied!!!, en 1 bij Jurgen Kuppens een vlotter nummer, dat zeker een aanvulling op het repertoire is tijdens de optredens. Echter beide nummers gaan nu nog niet de single worden, later in het jaar zal wellicht een van deze singles uitgebracht worden, of misschien dan toch nog een album in 2015?
Chris en Williejan hebben zich nu helemaal gericht op een vrolijke zomerse plaat, bewust wordt daar deze keer voor gekozen, ondanks dat er veel liefhebbers zijn voor hun levensliedjes, zijn ze zelf van mening dat er de komende tijd een aantal lekkere vlotte nummers uitgebracht moeten worden, zodat ook het radio en tv publiek ziet en hoort dat DuoNL ook goed in staat is om de vrolijke noot te bespelen.
Natuurlijk zal het levenslied bij DuoNL blijven bestaan, maar een aantal eigen uptempo nummers zijn welkom. Tijdens hun optredens zingen ze nu al een aantal van de opgenomen nummers, die meer dan welkom ontvangen worden.
binnenkort meer!!!!!!!!
11129909_885704314822910_4161637388860447493_n