Christianne of dan wel haar verkorte naam Chris, vormt samen met Williejan DuoNL.
Het duo heeft in 8 jaar tijd maar liefst 3 albums uitgebracht en wist de naam DuoNL goed te settelen. In 2013 gaven ze elkaar het ja woord.
Ze stonden samen al op veel evenementen, feesten, partijen en wisten zelfs in de landelijke top 100 terecht te komen.

Wij hebben nu een zware beslissing genomen, en de keuze gemaakt dat Chris een solo Carrière gaat oppakken, de reden is heel simpel;
Williejan loopt al langere tijd rond met het idee om Chris een solo single op te laten nemen, maar Chris had liever het vertrouwde gevoel op het podium, samen met Williejan.

Nu heeft Chris eindelijk ja gezegd.
Samen gaan wij ons daar nu op richten, want volgens Williejan zelf, kan hij zo genieten als hij Chris ziet optreden die zoveel nummers zelf zo sterk neer kan zetten, en hij helemaal geloofd in haar solo Carrière, maar ook past het Williejan wel even om het wat rustiger aan te doen.

Is nu DuoNL geschiedenis? nee DuoNL is geen geschiedenis, de optredens die er staan gaan gewoon allemaal door.
Het 4e album is onderweg, dit wordt wel het laatste album van DuoNL er wordt nog een laatste single opgenomen die dit album compleet gaat maken.
De single brengen wij samen met het album uit, compleet met clip en de promotie daarom heen, uiteraard organiseren wij een album presentatie.

Vanaf daar is Chris alleen te boeken, maar natuurlijk voor de liefhebbers zingt Williejan nog wel een liedje mee.