Voor de bezoekers van de website DuoNL, zal het apart zijn, er is even geen activiteit geweest op deze site, zoals je in het voorlaatst nieuwsbericht kon lezen, waar nog gesproken wordt over het laatste album van DuoNL “nog een keer samen” Maar niets is minder waar, de kogel is door de kerk en er komt toch een vervolg aan DuoNL. Na een korte periode van even tot bezinning komen en eerst even de tijd te nemen voor de gezondheid van Williejan, staat hij te trappelen om weer de studio in te gaan. Door Jheron van der Heijden is er een nieuwe single geschreven die helemaal bij DuoNL past, hij was ook een van de gene die het zo jammer vond dat DuoNL alleen maar geschiedenis zou zijn, en er niets meer op de plank zou komen.

Binnenkort wordt de single opgenomen de clip erbij gemaakt, en zal net zoals voorheen de single weer aangeboden worden bij de media, natuurlijk ook aan de Nederlandstalige fans gepresenteerd gaan worden.

De website zal weer geüpdatet gaan worden en de agenda bijgewerkt, want natuurlijk is DuoNL gewoon te boeken, of via deze site of de vertrouwde boekingskantoren.

DuoNL gaat er weer helemaal voor!!!!!

 

duo-nl-pers-2015

Een gedachte over “DuoNL komt terug

  1. Helemaal top dat jullie de draad weer oppakken.
    Wij kunnen niet wachten op de single

    groeten uit Baarn
    Theo en Angela

Reacties toevoegen is niet mogelijk.