Sinds een aantal jaren, verzorgde Kemps & Molema de kleding voor Williejan.
Als 100% sponsor maakte hij het mogelijk dat Williejan bij ieder optreden goed gekleed op het podium stond. Na de het stoppen(stil leggen) van de optredens als DuoNL verviel natuurlijk ook de sponsering.
plattegrond_191_gr

Wij hebben de draad weer helemaal opgepakt, zo stonden wij op 17 juli op het levenslied van Den Bosch, en daar was ook Rene Kemps aanwezig. Natuurlijk even een praatje gemaakt en zo kwam het weer te spraken om bij elkaar te komen voor een bakje koffie. Na een gezellige avond en leuke herinnering opgehaald te hebben, heeft Rene kenbaar gemaakt dat hij besloten heeft om als 100% sponsor, de kleding voor  Williejan weer te verzorgen.
13124930_882375678537942_1590365457480965300_n

Uiteraard erg goed nieuws waar wij als DuoNL erg verheugd mee zijn. Williejan is nu weer verzekerd dat hij er bij hun optredens keurig gekleed op staat, met de kleding van Kemps en Molema.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Kemps & Molema neem dan gerust eens een kijkje op hun site.

http://www.kempsmolema.nl/

https://www.facebook.com/kempsenmolema.eindhoven