De zomervakantie is weer voorbij, en het dagelijkse leventje wordt weer opgepakt.
Veel leuke dingen gedaan in de vakantie, maar ook hard gewerkt aan de opvolger van de single “als jij zou weten”.
Trots kunnen wij laten weten, dat de single al is opgenomen.

20160903_151710 De single is geschreven door jeff Weber en opgenomen in de studio van Hans Aalbers.
Deze combinatie heeft ervoor ons voor gezorgd dat wij naar ons idee een prachtige single in handen hebben. Deze keer een vrolijke lekkere dansbare foxtrot, die menig dansvloertje zou kunnen gaan vullen.

20160903_151747-1
De clip wordt zeer binnenkort opgenomen, ook deze zal vol verrassingen zitten.

De datum dat de single uitkomt is nog niet exact bekend. Wel is zeker dat wij bij de tv opnamen van Hart Voor Muziek in Deurne, op 25 september deze single ten gehoor gaan brengen.

Tot slot kregen wij nog een bericht van Jeff Weber, die het eindresultaat beluisterd heeft, met de opmerking onderstaand bericht toe te voegen aan dit nieuws bericht en natuurlijk doen wij dat graag.

 

”Ik heb Chris en Williejan leren kennen als twee mensen die, ondanks hun jarenlange ervaring, nog steeds erg enthousiast zijn om verdere stappen te maken. Hun toewijding en bevlogenheid was voor mij een grote drijfveer om een vrolijke gezellige single te maken dat hen op het lijf geschreven is. Samen met Hans Aalbers ben ik meer dan tevreden met het resultaat en was het fijn om te werken met twee mensen die zo professioneel te werk zijn gegaan voor deze nieuwe single.”
Jeff Weber.