Wat vliegt de tijd snel voorbij, en wat hebben we toch veel mooie momenten mee mogen maken tijdens onze tot nu toe 10 jaar durende carrière. 2007 elkaar zomaar tegen gekomen tijdens een optreden en er was een klik, allebei vonden we het zo leuk om muziek te maken en het applaus te krijgen van het publiek. in mei zijn we 10 jaar bij elkaar en natuurlijk maken wij daar een feestje van. De kaart verkoop loopt als een speer en de 1e 100 kaarten zijn al weg. Wil jij dit feestje niet missen bestel nog snel je kaarten op Info@duonl.nl of bel 0614787293

poster jubileum

2 gedachten over “DuoNL viert 10 jarig jubileum op 23 april kaarten nog verkrijgbaar

 1. Ja inderdaad,waar blijjft de tijd.
  Het gaat allemaal veel en veel te snel.
  Maar al met al ik geniet er wel van.
  En zeg dan ook ,gewoon doorgaan.
  Genieten doe ik wel met de rest van Nederland.Ik ben erbij 23 april 10 JARIG BESTAAN EN NOG HEEL VEEL JAREN ERBIJ.

 2. ja echt waar blijft de tijd het zo snel gegaan ik weet nog dat ik chris hoorde in de passge met duo united echt ik hoorde haar stem en vond haar terug naar jaren en toen begon een tijd met chris en williejan en later werd het duonl mijn leven werd en was duonl de fanclub werd mijn leven duonl en muziek dat was ook de keup het was echt de mooiste tijd van mijn leven ik wil duonl heel veel succes wensen met hun verdere carriere ik ben erbij als ze hun io jarig jubuleum vieren duonl daar ben ik een heel groot fan van en dat is en blijft voor de rest van mijn leven en ik hoop alle fans er zullen zijn die duonl een warm hart toedragen en zodat we weer even een grote famillie zijn

  groetjes een groot fan de keup

Reacties toevoegen is niet mogelijk.