23 april was het dan zover, Het jubileum van DuoNL. een bomvolle zaal en een mooie line-up van artiesten. De dagen aan voorbereiding bracht voor ons de nodige spanning met zich mee, zal alles goed gaan en wordt het gezellig druk. Achteraf kunnen wij alleen maar zeggen dat wij ons geen zorgen hadden hoeven maken, want ow wat was het gezellig. Wij bedanken dan ook alle artiesten, die er samen met ons een onvergetelijke dag van hebben gemaakt. Een pluim voor Cris Coppens die de spits mocht afbijten Marc Elbers die natuurlijk de sfeer van de rock en roll weer binnen bracht, gevolgd door Ricardo Rossin die overtuigend liet zien waarom hij gewonnen had bij de voice, die onlangs in Helmond is gehouden. Stanley Hazes bracht ons weer in de sfeer van het levenslied en Lina stevens straalde weer zoals altijd op het podium.Ron de Ridder stond ook weer garant voor een lekkere twist. William burg die er weer voor zorgen dat de dansvloer lekker vol stond en Marco de Hollander die er nog even een tandje bij heeft gedaan om de tent helemaal op zijn kop te zetten. Carlos donkers was weer als vanouds gezellig en we zongen weer volop mee, terwijl daarna Ivo van Rossum ook nog even de zaak flink vermaakte, als slot natuurlijk Johan Heuser die zoals altijd bekend staat om zijn mooie liedjes en  weer een erg mooi optreden verzorgde.

18010443_1776491966001853_2836875209103941652_n

Natuurlijk ook dank aan  Rene Kemps, Eric van Eeten, Ton van Woensel, Maikel Bergmans, Huub Montana, Marianne Trum, Bert en Stieny Nick Beks en Colinda.
En dan natuurlijk het optreden van ons zelf, Bedankt lieve mensen dat jullie weer zo enthousiast mee deden met onze liedjes met een lach en soms een traan. Wij hebben ons zo ontzettend goed vermaakt, zijn erg dankbaar voor alle mooie geschenken en complimenten die wij gekregen hebben. Een groot applaus voor jullie als publiek.
17991917_1282118645236376_7234325401435212213_n

Het 10 jarig jubileum hebben wij nu gehad, maar ach volgend jaar januari zijn wij 5 jaar getrouwd, en dat vraagt vast weer om een gezellig feestje?

Nogmaals iedereen hartelijk dank, Liefs Chris en Williejan xxx

Een gedachte over “10 Jarig jubileum DuoNL groot succes

 1. DUO NL lieverds gefeliciteerd nog maal .
  Ik las dat het een groot goed geslaagd feest was ,
  En dat verdienen jullie ook ,
  Op naar jullie andere feest ,en dan hoop ik dat ik er bij kan zijn
  Het feest van mijn kleindochter was ook geweldig
  heel veel liefs marije xxxx

Reacties toevoegen is niet mogelijk.