“Ik klop drie keer op jouw deur” de nieuwe single van DuoNL

Onlangs vierden Chris & Williejan van DuoNL hun 10 jarig jublieum als duo, en hiermee werd wederom een mijlpaal bereikt van dit sypmathieke zingende duo. In de afgelopen 10 jaar bracht DuoNL talloze hitsingles en diverse album releases. Deze koers wordt voortgezet met de splinternieuwe single “Ik Klop Drie Keer Op Jouw Deur”, de opvolger van het succesvolle “De Wereld Wordt Veel Mooier Als Je Lacht”. De nieuwe single werd wederom geproduceerd door topproducer Hans Aalbers, die samen met Williejan tekende voor de compositie. Het resultaat is een meeslepende meezinger, verpakt in een commercieel schlager sausje waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Zoals gebruikelijk bij DuoNL wordt ook “Ik Klop Drie Keer Op Jouw Deur” wederom begeleid met een kwalitatief hoogwaardige videoclip die inmiddels volop te zien is op de bekende clipkanalen.

Artiest: DuoNL
Titel: Ik Klop Drie Keer Op Jouw Deur
Muziek & tekst: W. van der Linden/H. Aalbers
Publ.: Auxillary Publishing
Productie: Hans Aalbers
ISRC: NL-Q27-17-00450
Release: 21 juli 2017
(p) & © 2017 Stars Up

Voor meer info:
Casper Janssen Music Promotion
cas.jan@hotmail.com / www.casperjanssenmusicpromotion.nl