Even achter de oren gekrabbeld en terug gedacht aan het begin van 2018. Hoopvol gestart, 5 jaar getrouwd 10 jaar samen, maar dat het zo leuk zou worden hadden wij dus echt niet verwacht. De single “alles” die toch wel anders is dan de voorgaande singles  gaf een boost. Hij wordt en werd erg goed opgepakt door de verschillende radio en tv zenders, zelfs kwamen wij met deze single in de a rotatie en stonden er 6 weken mee in de top 30 van RadioNL, en nog vele andere hitlijsten. Als kers op de taart stonden wij ook op het mega piratenfestijn een ware ervaring, al hebben wij al op veel podia  gestaan en kwamen wij zelfs bij bloed zweet en tranen in de stoel te zitten, het megapiratenfestijn toevoegen aan ons lijstje is toch wel top.
Nu zijn wij bezig om een waardige opvolger te maken voor de single “alles”, wij hadden al verschillende ideeën in ons hoofd zitten, maar de keuze is weer gemaakt we gaan voor een single in de stijl van “Alles” tenslotte deze werd goed ontvangen, en waarom zouden we daarom een andere richting opgaan.

De komende weken staan er nog een aantal leuke optredens gepland, in Juni gaan wij mee met de fan reis  van Henk Bernard, die naar het zonnige Salou afreist

Natuurlijk zijn wij erg druk met onze 1E artiestenreis  die wij samen met w/s entertainment aan het organiseren zijn. Ook dit verloopt hoopvol er zijn al veel aanmeldingen.
Het hotel zit al volgeboekt maar voor deze reis zijn er nog enkele kamers beschikbaar
Wil jij er nog  bij zijn nodigen we je graag uit om te boeken voor deze reis, die er gegarandeerd voor gaat zorgen dat je een leuke vakantie gaat beleven met gezellige Hollandse avonden en  zon zee en strand, en veel vermaak.

voor info en Boekingen: Petereekels@home.nl
Tel:0655191045