DuoNL Nu iets meer dan 10 jaar samen op de bühne, dit jaar 5 jaar getrouwd en wij mochten ook weer wat afvinken van onze virtuele bucketlist; optreden op het Mega Piratenfestijn, Na ‘De Wereld Wordt Veel Mooier Als Je Lacht’ en ‘Ik Klop Drie Keer Op Jouw Deur’ was de medio januari gelanceerde track ‘Alles’ duidelijk anders dan het publiek gewend was van ons als DuoNL. “Voor een waardig opvolger hadden wij verschillende ideeën… …in ons hoofd zitten.

Maar de keuze is gemaakt; we gaan voor een single in de stijl van ‘Alles’. Tenslotte deze werd goed ontvangen, dus waarom zouden we daarom een andere richting opgaan. Olaf Hesselmans schreef en componeerde ‘Jij Laat Het Zonnetje Weer Schijnen’ dat door Hans Aalbers werd vastgelegd en geproduceerd.

 

Quote van de insiders
Dit vernieuwde DuoNL-geluid laat zich het best omschrijven als “steviger” en wij denken gericht op een breder publiek, dat concept sloeg aan middels ‘Alles’. er mag verwacht worden dat ‘Jij Laat Het Zonnetje Weer Schijnen’ minstens zo goed zal worden ontvangen. Een opgewekte, pakkende en vlotte sound met verder gemakkelijk mee te zingen teksten. De positieve vibe van het liedje ervaar je direct tijdens de intro dat een prettig ritme herbergt én.. een gezellig fluitje! Verder doet de liefde zijn werk gedurende de 3,5 minuut die volgen. “Want wat je met me doet, dat voelt zo goed.. wat ik voor je voel, een héle boel”! DuoNL heeft met het deze opvolger ‘Jij Laat Het Zonnetje Weer Schijnen’. Een passende opvolger van “alles” in huis.

Bronbericht: Hollandsehitsforum.nl